Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πασίγνωστος ηθοποιός μέλος της σπείρας που έκλεβε ΙΧ στην Αττική

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως τη δημοσιότητας για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης που είχε «απλώσει» τα δίχτυα της σε όλη την Άττικη, κλέβοντας αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Ο άνδρας ομολόγησε τις πράξεις του και παραδέχθηκε τη συμμετοχή του. Να σημειωθεί ότι η συμμορία είχε κλέψει και τη μοτοσικλέτα του γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Στάθη Ταυλαρίδη.

Παλιός ηθοποιός, ο οποίος μάλιστα είχε έκτακτη συμμετοχή και στην πολύ δημοφιλή σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης",  ίδιος έχει αποσυρθεί πλέον από την τηλεόραση και την υποκριτική επιλέγοντας... άλλες ασχολίες.

Υπενθυμίζεται πως από τις έως τώρα έρευνες, έχουν εξιχνιαστεί 40 περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων και 2 κλοπών μοτοσυκλετών, ενώ το παράνομο κέρδος από τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης εκτιμάται ότι υπερβαίνει το ποσό των 980.000 ευρώ, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο δράστης – μέλος της σπείρας κάνει ατάραχος την έρευνά του στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, παρ’ ότι το όχημα βρίσκεται σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, πλαστογραφία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες και παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ