Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ολοκληρώνεται η επέκταση του φράχτη στον Έβρο (Βίντεο)

Παίρνει νέα μορφή μετά την επέκταση ο φράχτης του Έβρου.

Ορατός κατά μήκος του κάθετου Άξονα στον Έβρο, είναι πια ο φράχτης, από το ύψος της Κορνοφωλιάς μέχρι και το Διδυμότειχο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σε λίγο χρονικό διάστημα, αναμένεται και νέα σύμβαση με την οποία θα ανατεθεί σε κατασκευαστική εταιρεία, περαιτέρω επέκταση του φράχτη στον Έβρο. Ο προϋπολογισμός της θα είναι ο ίδιος με τα 35 χιλιόμετρα που κατασκευάζονται τώρα από τους Ψαθάδες μέχρι την Κορνοφωλιά και το χρονικό περιθώριο για την κατασκευή θα είναι τα δύο χρόνια.

Στο έργο της επέκτασης του φράχτη στον Έβρο, σε έκταση 35 χιλιομέτρων, περιλαμβάνεται εκτός από το αποτρεπτικό εμπόδιο και η τοποθέτηση αντιαναρριχητικής λαμαρίνας και κονσερτίνας,σύμφωνα με το pameevro.gr.

Παράλληλα, μαζί με την επέκταση του φράχτη εκτελούνται χωματουργικές εργασίες για τη συντήρηση τεχνητών εμποδίων, την ενίσχυση και τη διαπλάτυνση αναχωμάτων κατά μήκος του ποταμού Έβρου, αλλά και για τη διάνοιξη νέων οδών επιτήρησης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...