Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Η πορεία από τις Πρέσπες στο νομοσχέδιο “αίρεση” στην ελληνική θρησκεία και πολιτισμό προκαλεί οργή στους Έλληνες πολίτες

Η χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των Ομοφυλοφίλων, παρά τις αντιρρήσεις δεκάδων Βουλευτών από όλο το φάσμα της πολιτικής στην χώρα μας, ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μια πολύ μεγάλη μερίδα των Ελλήνων πολιτών.

Εδώ και 200 χρόνια η Ελλάδα μας παλεύει να βαδίσει παράλληλα με τη Δύση το δρόμο της προόδου. Το πέτυχε. Διάλεξε την εποχή της Δυτικής παρακμής.

Με θερμό χειροκρότημα υποδέχθηκαν τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την προσφώνησή του στο πλαίσιο της 60ης Διάσκεψης του Μονάχου «ως ο άνθρωπος που έβαλε σε τάξη τα οικονομικά της Ελλάδας και τού αξίζουν συγχαρητήρια επίσης, «γιατί μόλις ψηφίστηκε ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα».

"Είμαι εδώ με λίγες ώρες ύπνο, αλλά νομίζω είναι απόφαση  ορόσημο και είμαι υπερήφανος γιατί εισηγήθηκα το νομοσχέδιο ως επικεφαλής της κεντροδεξιάς", δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με πλειοψηφία 175 βουλευτών έναντι 68 αποχών και αρνήσεων ,ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο των ομοφυλοφίλων στην Ολομέλεια της Βουλής
 
Ο απόηχος όμως στην ελληνική κοινωνία σήμερα είναι μεγάλος και σχεδόν η πλειοψηφία των πολιτών δείχνει αιφνιδιασμένη και οργισμένη, μέσα στον κυκεώνα της ακρίβειας των τροφίμων, των φαρμάκων, της μείωσης των συντάξεων μέσω της αύξησης τους, των χαμηλών μισθών, και κυρίως τις παγκόσμιας γεωπολιτικής αστάθειας.

Η Ελλάδα διάλεξε την εντελώς λάθος περίοδο για να γίνει “ Ευρωπαία” όπως ανέφεραν πολλοί βουλευτές από όλα τα κόμματα χθες, όταν η ΕΕ ευρίσκεται πιθανόν λίγο πρι το χείλος της πιθανής διάλυσης της, έχοντας μια Γερμανία σε οικονομική κρίση λόγω χρέους και αντιδράσεων από αγρότες και άλλες ομάδες της κοινωνίας.

Το κύριο πρόβλημα αυτής της Ευρώπης, στην οποία ανήκει και η Ελλάδα είναι το κόστος του πολέμου στην Ουκρανία, η ανασφάλεια και η επικίνδυνη πλέον μετανάστευση απο Ασία και Αφρική.

Αντί η Ευρώπη να αντιγράψει τις ελληνικές αξίες, πράξαμε το αντίθετο και πανηγυρίζουμε για αυτό.

Τα προβλήματα που θα φέρει αυτό το νομοσχέδιο στην ελληνική κοινωνία είναι μπροστά μας, και σύντομα θα δούμε πράγματα που ούτε τα φανταζόμαστε, με τον Γονέα 1 και τον Γονέα 2, και πολλά άλλα με την παρένθετη κύηση.
Οι Έλληνες πολίτες δεν ξεχνούν και θα δείξουν σύντομα την δυσαρέσκεια τους στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η οποία θα προκαλέσει πάταγο.

Την ίδια ακριβώς στιγμή η σύγχρονη Γαλλία υιοθετεί τις ποδιές στα Σχολεία ενώ κοιτά στο παρελθόν της

Ο Μακρόν ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι 100 σχολεία θα πειραματιστούν εθελοντικά την επαναφορά της ποδιάς το 2024 (που καταργήθηκε στη Γαλλία το 1969), ώστε αν πετύχει το πείραμα θα επιβληθεί σε όλα τα σχολεία από το 2025.

Η καταληκτική ημερομηνία για τις υποψηφιότητες είναι την Παρασκευή. Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, η ιδέα δεν… ενθουσιάζει καθώς μόνο ένα δημοτικό σε “ακροδεξιά” πόλη Μπεζιέ δέχτηκε. Η κυβέρνηση αποφάσισε την Πέμπτη να δώσει περιθώριο μέχρι τον Ιούνιο.

Σε όλα τα υπόλοιπα σχολεία η αντίσταση είναι σθεναρή. Εκεί που δεν τους συμβουλεύτηκαν, διαδήλωσαν εναντίον αυτού του μέτρου και η ιδέα εγκαταλείφθηκε.

Μόνο η επιστροφή στις ρίζες και στις ελληνοχριστιανικές αξίες είναι το στήριγμα για το ελληνικό Έθνος και μόνο αυτές  μας κράτησαν ζωντανούς μέσα στην σκλαβιά 400 χρόνων, ενώ στην συνέχεια αυτές οι ίδιες αξίες κράτησαν το έθνος σε δύσκολες στιγμές.

Έτσι θα γίνει και τώρα και αυτό το νομοσχέδιο “ αίρεση” στην ελληνική θρησκεία και πολιτισμό κάποια στιγμή θα εξαφανιστεί όπως ακριβώς ήρθε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ