Κοινωνία

Άγιοι Ανάργυροι: Εμπρησμός σε δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα

Εμπρησμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/01) στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Άγνωστοι επιτέθηκαν σε δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες. χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, τοποθέτησαν εύφλεκτο υλικό σε αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα τα οποία τυλίχθηκαν στις φλόγες και καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πολύ γρήγορα η φωτιά επεκτάθηκε σε ένα ακόμη αυτοκίνητο το οποίο υπέστη μικρές υλικές ζημιές.

Άγιοι Ανάργυροι: Ζημιές σε πολυκατοικία

Επιπλέον, προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία βρισκόταν σταθμευμένα τα οχήματα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, με 8 άνδρες και δύο οχήματα, που έσβησαν τη φωτιά πριν λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση για το συμβάν στους Αγίους Αναργύρους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησαν άγρια αντίποινα-Ρωσικά ΜΜΕ: Εξοντώθηκαν τρεις υπαρχηγοί του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της (Βίντεο)

Οι Ρώσοι απέκρουσαν απόπειρα των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο ενώ εκδίωξαν επίλεκτες δυνάμεις του Κιέβου και...
Οπλικά συστήματα 0

Το ελληνικό κράτος δεν "παράγγειλε" νέα αντι-drone συστήματα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ενώ προωθεί την προμήθεια του ισραηλινού συστήματος C-UAS;

Μεγάλο παρασκήνιο σχετικά με την παραγγελία αντι-drone συστημάτων για τις μονάδες επιφανείας του Πολεμικού μας Ναυτικού...