Κοινωνία

Ηλικιωμένη στη Λέρο διακινούσε ηρωίνη με την "καθοδήγηση" του γιου της

"Βαποράκι" είχε κάνει τη μητέρα του 37χρονος στη Λέρο ώστε να μένει αυτός στο παρασκήνιο και να μη συλληφθεί όσο εκείνη διακινούσε ηρωίνη.

Ωστόσο, ο ρόλος του αποκαλύφθηκε όταν η 72χρονη μητέρα συνελήφθη την ώρα που έκανε αλισβερίσι.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που την παρακολουθούσαν διακριτικά, επενέβησαν όταν την είδαν να πουλά ένα «φιξάκι» ηρωίνης βάρους 1,1 γραμμαρίου σε έναν 59χρονο κάτοικο του νησιού και συνέλαβαν και τους δυο. Κατά την εξέτασή του, ο αγοραστής αποκάλυψε ότι είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από την 72χρονη μετά από παρότρυνση του 37χρονου γιου της!

Ο 37χρονος αναζητήθηκε στο σπίτι της 72χρονης, όπου κατασχέθηκαν 20,3 γραμμάρια ηρωίνης και δύο ζυγαριές ακριβείας, αλλά είχε φροντίσει να εξαφανιστεί και αναζητείται. Σε βάρος του και σε βάρος της μητέρας του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών κατά συναυτουργία με την οποία η ηλικιωμένη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, ενώ ο 59χρονος κατηγορείται για αγορά ναρκωτικών.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...