Κοινωνία

Αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο του δημοσιογράφου Άκη Παυλόπουλου για τον γάμο ομοφύλων - «Μήπως ανοίξει δρόμο για ερωτικές σχέσεις μεταξύ αδελφιών;»

Αίσθηση προκαλεί το σχόλιο του δημοσιογράφου Άκη Παυλόπουλου, στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο κ. Παυλόπουλος διερωτήθηκε εάν το νομοσχέδιο θα ανοίξει τον δρόμο σε μελλοντικά αιτήματα αδελφιών, να συνάψουν σχέσεις μεταξύ τους.

Συμμετέχοντας σε συζήτηση με τη δημοσιογράφο Ιωάννα Μάνδρου, ο ίδιος σχολίασε το εξής: «Αν αύριο εγερθεί ένα ζήτημα που να λέει, γιατί τα αδέλφια, μεταξύ τους, αν αυτό νιώθουν, να μην μπορούν να συνάψουν σχέση, να συμβιώσουν, να έχουν ερωτικές σχέσεις;»

Σε άλλο σημείο, μάλιστα, σχολίασε πως ο νόμος για τον γάμο των ομοφύλων «λένε ότι ανοίγει προηγούμενα» και διερωτήθηκε, απευθυνόμενος στη συνομιλήτριά του: «Αν προκύψει τέτοιο θέμα, θα αλλάξει τη δική σου οικογένεια;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απάντηση που έλαβε η κα Μάνδρου ήταν, αυτονόητη. «Είναι δυνατόν να πούμε ότι αυτό το νομοσχέδιο, που θα γίνει αύριο νόμος του κράτους, θα ανοίξει παράθυρο και θα θέλει ο ένας αδελφός να παντρεύεται την αδελφή του; Από πού κι ως πού;».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...