Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

ΕΛ.ΑΣ: 60 συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια την εορταστική περίοδο

Συστηματικούς ελέγχους για την εφαρμογή της νομοθεσίας για τα παίγνια πραγματοποίησαν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη τη χώρα, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων (16 Δεκεμβρίου 2023 έως 7 Ιανουαρίου 2024).

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, κατασχέθηκαν – μεταξύ άλλων – 5 παιγνιομηχανήματα, 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οθόνη, 2 κάμερες, πληκτρολόγιο, ποντίκι, 2 μέσα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, τάμπλετ, 5 κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM, τραπεζικές κάρτες, σφραγίδες και μάρκες, τράπουλες, ζάρια, καθώς και 19.080 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των ελέγχων στον ακόλουθο πίνακα:

Επικράτεια: Πίνακας αποτελεσμάτων δράσης περί παράνομων τυχερών παιγνίων ενόψει εορτών Χριστουγέννων, νέου έτους και Θεοφανείων.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Οργή στην Αλβανία για το εξώφυλλο στο βιβλίο της Γ' Δημοτικού με τον "τρανσέξουαλ χαρακτήρα" ντυμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου: "Θα τους αλλάξει μυαλά ή φύλο;"

"Να σκίσουν οι γονείς το εξώφυλλο" γράφουν στα Social Media - Το ουράνιο τόξο είναι ένα παιδικό σύμβολο και από την...
Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια