Κοινωνία

Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: «Δεν συμφωνώ»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ο πρώτος καλεσμένος του 2024 για την εκπομπή «Το Πρωινό» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφόλης της στον Γιώργο Λιάγκα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την σχέση του με την εκκλησία, την πίστη του, τη μεγάλη του επιτυχία «Έκπτωτος Άγγελος», ενώ απάντησε και για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Είμαι γουρλής» είπε στην αρχή της συνέντευξής του ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος ανέφερε στη συνέχεια ότι δεν είχε εύκολα παιδικά χρονιά, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τα ανίψια του. 

«Πιστεύω στον Θεό, πάντα αγαπούσα και μιλούσα στον Χριστό» είπε στη συνέχεια ο Νίκος Οικονόπουλος, ο οποίος είπε ότι μιλά 3-4 φορές την εβδομάδα στον πνευματικό του, ενώ αποκάλυψε ότι πηγαίνει στο Άγιο Όρος όποτε νιώθει την ανάγκη.

«Δεν έχω φτάσει κοντά στον γάμο» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο τραγουδιστής. «Τα παιδιά κάνουν την οικογένεια, θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία να κρατάς ένα δικό σου δημιούργημα» πρόσθεσε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν είπα ποτέ ότι δεν θέλω να εργάζεται η γυναίκα» σημείωσε, ενώ ερωτηθείς αν έχει την αγωνία αν τον αγαπάνε για αυτό που είναι και όχι για τη διασημότητα, είπε: «Έχω την ανασφάλεια για τον αν με αγαπάει πραγματικά ένας άνθρωπος επειδή είμαι ο Νίκος ή επειδή είμαι ο Οικονομόπουλος. Δεν θα το μάθω ποτέ».

«Από τη φύση μου είμαι μοναχικός άνθρωπος, μου αρέσει να κάθομαι σπίτι. Πηγαίνω στην εκκλησία δύο φορές την εβδομάδα» είπε στη συνέχεια, περιγράφοντας την καθημερινότητά του. 

Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν συμφωνώ»

Ερωτηθείς για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε ότι δεν συμφωνεί, καθώς πιστεύει ότι ένα παιδί πρέπει να έχει μητέρα και πατέρα. «Δεν συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο οποιοσδήποτε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα για την τεκνοθεσία στο 14:30'-15:06'

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έρχεται Αρμαγεδδών-Ο Πούτιν θυμήθηκε το 1941 και έδωσε εντολή να μετακινηθούν κρατικές εταιρείες από τη Μόσχα στα “Ουράλια”

Εξόντωση δεκάδων μισθοφόρων του Κιέβου στην πόλη Νίζιν από τις ρωσικές δυνάμεις μαζί με ανατίναξη αποθήκης βαλλιστικών...