Κοινωνία

Ξυλόκαστρο: Ταυτοποιήθηκε οι αλλοδαποί που έκλεβαν επί έξι χρόνια το ίδιο αγρόκτημα σε χωριό

Εδώ και 5 χρόνια από το 2018 δύο αλλοδαποί ηλικίας 40 και 45 ετών έκλεβαν συστηματικά το ίδιο αγρόκτημα σε μια τοπική κοινότητα του δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης. Οι δύο άντρες ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος.

Ως τώρα, αποδείχθηκε ότι οι δράστες είχαν διαπράξει τουλάχιστον τέσσερις κλοπές στο κτήμα, στο διάστημα από τον Ιανουάριο του 2018 ως και φέτος στις 20 Δεκεμβρίου. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται καθώς θεωρείται βέβαιο ότι στο μεγάλο αυτό χρονικό διάστημα των έξι ετών είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές στο ίδιο αγρόκτημα ή και σε άλλα.

 

Τσάκωσαν τον διαρρήκτη περιπτέρου



Σύμφωνα με το protothema.gr, η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας οδήγησε στην σύλληψη ενός Έλληνα, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει ένα περίπτερο στην πόλη των Ιωαννίνων. Οι αστυνομικοί τον προσήγαν αρχικά ως ύποπτο και του έκαναν έρευνα, κατά την οποία βρέθηκαν στην κατοχή του πακέτα τσιγάρων και διάφορα άλλα προϊόντα συνολικής αξίας 144 ευρώ. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...