Κοινωνία

Χαλκίδα: Θρασύτατη απόπειρα διάρρηξης σε σπίτι στο Βασιλικό

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, οι δράστες προσπάθησαν να σκαρφαλώσουν δύο φορές στον πρώτο όροφο του διαμερίσματος όπου μένει εκείνος μαζί με τη συνταξιούχο σύζυγο του πρώτα στις δύο τα ξημερώματα και ύστερα περίπου στις τρεις και μισή.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, περίπου στις δύο τα ξημερώματα άκουσε τον σκύλο που έχει στο σπίτι του να γαβγίζει , με αποτέλεσμα να ελέγξει το χώρο χωρίς να αντιληφθεί ωστόσο την παρουσία ξένων.

Σύμφωνα με το evia-press.gr, περίπου στις τρεις και μισή  άκουσε ομιλίες και θόρυβο, άναψε τα φώτα του σπιτιού και τους είδε να προσπαθούν να σκαρφαλώσουν για να εισβάλλουν στο σπίτι  από ένα υπερυψωμένο στέγαστρο που υπάρχει στην αυλή του. Μόλις εκείνος τους έβαλε τις φωνές εκείνοι εξαφανίστηκαν.

Πρόκειται για τρία άτομα ηλικίας από 18-25 όπως αναφέρει το θύμα.

Υπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί πολλά αντίστοιχα περιστατικά στο Βασιλικό, όχι μόνο σε κατοικίες αλλά και σε καταστήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...