Κοινωνία

Tα τέσσερα πράγματα που κοιτούν οι κλέφτες πριν ανοίξουν ένα σπίτι

Τέσσερα είναι τα πράγματα που κοιτούν οι ληστές πριν μπουν σε ένα σπίτι.

Συσκευασίες ακριβών προϊόντων

Οι πρώην διαρρήκτες συμβουλεύουν να μην αφήνετε κουτιά έξω από το σπίτι, τα οποία υποδηλώνουν ότι πρόκειται για ακριβές συσκευές ή αντικείμενα.

Ασφαλίστε αντικείμενα εξωτερικού χώρου

Χρήσιμα αντικείμενα που αφήνονται έξω από το σπίτι μπορούν να βοηθήσουν ακούσια τους διαρρήκτες. Οι κλέφτες μπορεί να χρησιμοποιήσουν αυτά τα αντικείμενα, όπως κάποιον κάδο, για να πηδήξουν κάποιον φράκτη. Παράλληλα, αν αφήσετε εργαλεία έξω από την πόρτα σας, τότε οι διαρρήκτες μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν για να ανοίξουν το σπίτι σας, όπως γράφουν οι New York Post  και αναμεταδίδει το reader.gr.

Προσοχή στα social media

Οι κλέφτες μπορεί να δουν από το Facebook ή το Instagram ότι λείπετε για κάποιο ταξίδι, από τις φωτογραφίες που ανεβάζετε.

Ανάψτε τα φώτα

Οι πρώην διαρρήκτες παραδέχονται πως τα φώτα που φωτίζουν τους δρόμους και τους κήπους μειώνουν τα τυφλά σημεία. Τα φώτα ασφαλείας, το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και οι συναγερμοί διαρρήξεων είναι πρακτικά και μερικές φορές φθηνά αποτρεπτικά μέσα κατά τη διάρκεια απουσίας σας από το σπίτι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...