Κοινωνία

Ηράκλειο: "Γάζωσαν" παρκαρισμένο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν- Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας

Στο στόχαστρο άγνωστων δραστών μπήκε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο σε χωριό λίγο πιο έξω από το Ηράκλειο με αποτέλεσμα να αρχίσουν να το πυροβολούν.

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το κίνητρο της επίθεσης σε χωριό έξω από το Ηράκλειο, με τους δράστες να ανοίγουν πυρ σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και να απομακρύνονται από το σημείο ταχύτατα. Αυτόπτης μάρτυρας ειδοποίησε την αστυνομία και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα. Ο ιδιοκτήτης του ΙΧ ανέφερε ότι δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν. Οι πυροβολισμοί και η παρουσία αστυνομικών στο σημείο, αναστάτωσαν το χωριό, που περιμένει να μάθει όλα όσα κρύβονται πίσω από το χτύπημα.

Σύμφωνα με το newsit.gr, όλα φαίνεται να συνέβησαν το βράδυ της 23ης Δεκεμβρίου σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.

Άγνωστοι πήγαν έξω από το σπίτι του και άνοιξαν πυρ «γαζώνοντας» το αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή. Στη συνέχεια έγιναν καπνός.

Αυτόπτης μάρτυρας είδε πως όλη η αριστερή πλευρά του οχήματος είχε καταστραφεί από τις σφαίρες και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Οι Αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης αλλά και τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...