Κοινωνία

Αίγιο; "Γιαλαντζί" επίσκοπος καλεί τον κόσμο να πάρει τα όπλα- Απειλεί δικαστές και αστυνομία

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο Αίγιο κατά τις τελευταίες μέρες καθώς ένας πρώην καλόγερος έχει κινητοποιήσει τις Αρχές. Όπως αναφέρει το flamis.gr, η αστυνομία αναζητά στα πλαίσια του αυτόφωρου, έναν ψευτοεπίσκοπο ο οποίος απειλεί τους πάντες με θάνατο.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί ψάχνουν στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου έναν πρώην καλόγερο που δηλώνει επίσκοπος, και φέρει το όνομα Χριστόδουλος (η τοπική Εκκλησία υποστηρίζει ως δεν έχει κανέναν τίτλο ιερατικό) και ζητά μέσα από την σελίδα του στο ΥouΤude πολίτες να πάρουν τα όπλα και να κινηθούν εναντίον δικαστικών, δημοσιογράφων, δικηγόρων κ.α.

Μάλιστα, σύμφωνα με το gazzetta.gr, δίνει και το νούμερο του κινητού του τηλεφώνου προκειμένου να τον βρουν όσοι επιθυμούν να συναντηθούν μαζί του. Ο ψευτοεπίσκοπος απειλεί με θάνατο όσους θεωρεί υπεύθυνους και καλεί τον κόσμο να συγκέντρωση για να πάρουν τα όπλα. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για αγοραπωλησία αυτοκινήτου, ενώ είχε κάνει και απεργία πείνας στην Πάτρα δηλώνοντας άστεγος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...