Κοινωνία

Σε πένθος η Κρήτη: Νεκρός σε τροχαίο ο μουσικός Δημήτρης Πινακουλάκης

Σε ηλικία 67 ετών ο μουσικός Δημήτρης (Τάκης) Πινακουλάκης, πατέρας πέντε παιδιών, άφησε σε τροχαίο δυστύχημα την τελευταία του πνοή. 

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένας άνδρας που οδηγούσε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού φέρεται να προσέκρουσε στο προπορευόμενο δίκυκλο «παπάκι» του Τάκη Πινακουλάκη, στον ΒΟΑΚ. Και οι δύο δικυκλιστές φορούσαν προστατευτικά κράνη, σύμφωνα με το cretalive.gr. 

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τα θύματα του τροχαίου, ενώ ο Β' Σταθμός του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ διερευνά τα αίτια πρόκλησης του δυστυχήματος.

Ο άτυχος 67χρονος εξέπνευσε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, ενώ σοβαρά έχει τραυματιστεί και ο 19χρονος.

Η σελίδα Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος Παράρτημα Κρήτης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση με την οποία τον αποχαιρέτησε: «Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε για τον χαμό του Τάκη Πινακουλάκη από τροχαίο δυστύχημα στην εθνική. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του».

Η κηδεία του Δημήτρη (Τάκη) Πινακουλάκη θα γίνει την Παρασκευή (22/12), στις 12:00, στο κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου. 
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...