Κοινωνία

Κρήτη: Νεκρή 55χρονη γυναίκα από τροχαίο δυστύχημα- Το δίκυκλο της συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο

Μια νέα τραγωδία συνέβη σήμερα το απόγευμα Τετάρτης στην Κρήτη καθώς μια γυναίκα έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο εξαιτίας τροχαίου δυστυχήματος.

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Σούδα Χανίων λίγο πριν τις 5 το απόγευμα όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το δίκυκλο που οδηγούσε μία 55χρονη γυναίκα, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η οδηγός του δίκυκλου τραυματίστηκε σοβαρά και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο κατά την μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων υπέστη ανακοπή λόγω των τραυμάτων της.

Στα ΤΕΠ έγιναν προσπάθειες αναζωογόνησης και διασωλήνωσης ωστόσο η άτυχη γυναίκα δεν επανήλθε και άφησε την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ektiti.gr ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας.

Πρόκειται για το 38ο θύμα στην άσφαλτο της Κρήτης από την αρχή του έτους καθώς χθες τα μεσάνυχτα, τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε ένας ακόμα άνθρωπος.

Πρόκειται για τον 67χρονο μουσικό Τάκη Πινακουλάκη ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με μία άλλη στον ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου το Αεροδρομίου Ηρακλείου.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 19χρονος ο οποίος νοσηλεύεται στα σοβαρή κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...