Κοινωνία

Ρόδος: Για 4 συνεχόμενες μέρες έκανε..και από μια διάρρηξη!

Κάθε μέρα, από την περασμένη Πέμπτη ως την Κυριακή, έκανε και από μια διάρρηξη σε επιχειρήσεις και καταστήματα στην πόλη της Ρόδου ένας νεαρός Έλληνας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και συνελήφθη.

Από την αξιοποίηση των στοιχείων που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε αρπάξει χρήματα και αντικείμενα από δύο επιχειρήσεις και ένα κατάστημα, ενώ άλλη μία απόπειρα διάρρηξης σε επιχείρηση είχε αποτύχει. Έτσι, εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας και τα κλοπιμαία βρέθηκαν σε ένα υπαίθριο σημείο όπου τα είχε κρύψει. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

 

Καταδίωξαν Ι.Χ. με κλοπιμαία

Γεμάτο με κλοπιμαία ήταν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο που καταδίωξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας, τα ξημερώματα της Τρίτης,όπως αναφέρει το protothema.gr, αλλά οι επιβάτες το εγκατέλειψαν και διέφυγαν πεζή σε μια δασική περιοχή. Τα ευρήματα εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου εξετάζονται για ίχνη των δραστών, ενώ ερευνάται η προέλευση των κλεμμένων αντικειμένων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...