Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ το γκαζώνει με τις πόρτες ανοιχτές (Βίντεο)

Βίντεο με λεωφορείο του ΟΑΣΘ να επιταχύνει με ανοιχτές τις πόρτες έφερε ξανά στο προσκήνιο το πρόβλημα της παλαιότητας και της κακής συντήρησης των λεωφορείων στη χώρα. Τα εικονιζόμενα περιστατικά, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, κυκλοφορούν εκτενώς στο διαδίκτυο. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αφού οι επιβάτες διατηρούσαν τις θέσεις τους, ενώ ο οδηγός, όπως φαίνεται, πάτησε λίγο παραπάνω το γκάζι για μια στιγμή.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συνδικαλιστές του ΟΑΣΘ πραγματοποιούν διαμαρτυρίες και επισημαίνουν μια σειρά από κινδύνους. Τα λεωφορεία που κινούνται στους δρόμους της πόλης, έχουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και ζημιές, πολλές από τις οποίες δεν έχουν επισκευαστεί.

Το βίντεο από τη Θεσσαλονίκη ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητο στο TikTok. Mε αρκετούς από τους χρήστες να σχολιάζουν με χιούμορ, ένα κατά τ’ άλλα επικίνδυνο συμβάν.

«Τι εννοούν όταν λένε ότι τα λεωφορεία στην Ελλάδα έχουν εξαερισμό, είναι το καινούργιο σύστημα, μπαίνεις ενώ κινείται, το τεστάρουν για το καλοκαίρι» ήταν ένα από τα σχόλια των χρηστών για τα όσα έγιναν πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...