χάσκι
Κοινωνία

Αράχωβα: Oργιάζουν οι χρήστες στα social media - Με το #CancelArachova έχει γεμίσει το Twitter

Την οργή τους εκφράζουν χιλιάδες χρήστες μέσω του X (πρώην Twitter) για τον θάνατο του Oliver.

Στην Αράχωβα η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον δράστη του αποτρόπαιου περιστατικού, αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν μιλάει, γεγονός που προκαλεί ακόμα περισσότερο θυμό στην κοινωνία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα skai.gr

Σήμερα, στα πέντε πιο δημοφιλή θέματα στο Χ, είναι τρία σχετικά: Αράχωβα, Ολιβερ και το #CancelArachova. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ η επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της κακοποίησης των ζώων Μάρθα Πουλτίδου, «στην Αράχωβα επικρατεί μια ομερτά».

«Γεγονός είναι ότι από την αρχή φάνηκε μια ολιγωρία από την δημοτική αρχή, η οποία ενώ πέντε μέρες βοούσε το πανελλήνιο, εδέησε μετά από πέντε μέρες να βγάλει μια ανακοίνωση» είπε η κα Πουλτίδου. 

Εμπάργκο στην Αράχωβα

Οι χρήστες του διαδικτύου εκφράζουν την οργή τους καλώντας τον κόσμο να μην επισκεφθεί το δημοφιλές χειμερινό θέρετρο μέχρι να βρεθεί, να συλληφθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δολοφόνος του Όλιβερ. 

Η απάντηση των ξενοδόχων

Η έκταση που έχει πάρει το θέμα και η εμφάνιση του hashtag CancelArachova, προκάλεσε τελικά την αντίδραση των ξενοδόχων της Αράχωβας , οι οποίοι απάντησαν στις διαδικτυακές κατηγορίες ότι «δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια!».

Στην ανακοίνωσή της η πρόεδρος Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας κάνει λόγο για μια «αποτρόπαια πράξη» που δεν έχει καμία σχέση με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής» και για αυτό «δεν είναι δυνατόν να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία στο διαδίκτυο»


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ