Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πορείες στη μνήμη του Γρηγορόπουλου: Οι δρόμοι που παραμένουν κλειστοί αυτή την ώρα

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Τετάρτη, (06/12), από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 500 μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί, είναι συγκεντρωμένοι στα Προπύλαια ενώ αναμένεται να κάνουν πορεία προς το Σύνταγμα.

Σε εφαρμογή έχουν τεθεί από την Αστυνομία έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, κλειστοί είναι αυτή την ώρα οι εξής δρόμοι: 

- Αθηνάς από Σοφοκλέους
- Πειραιώς από Ιερά Οδό
-Πανεπιστημίου από το ύψος της Βασιλίσσης Σοφίας

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες,αναφέρει το protothema.gr.  Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.
 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...