Κοινωνία

Ηλεία: 9χρονος μαθητής σταμάτησε το σχολείο λόγω... οδικού δικτύου

Εδώ και είκοσι μέρες έχει να πάει στο σχολείο 9χρονος μαθητής στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Το παιδί παραμείνει αποκλεισμένο στο σπίτι του και η υπόθεση αυτή έχει προξενήσει αντιδράσεις στη Νέα Μανωλάδα αλλά και σε άλλες περιοχές του νομού. Ποιος είναι ο λόγος όμως;

 Σύμφωνα με το newsit.gr, αιτία για τον αποκλεισμό του παιδιού είναι τα έργα που έγιναν κοντά στο σπίτι που μένει και δεν επιτρέπουν στο ταξί να πλησιάσει για να τον πάρει. Ο μαθητής παραμένει μακριά από τους συμμαθητές του και οι μέρες περνούν χωρίς να βρίσκεται λύση.

Αποκλεισμένος από το σχολείο του είναι εδώ και 20 ημέρες, ο 9χρονος μαθητής από την Νέα Μανωλάδα στην Ηλεία, καθώς η αγροτική οδός, που οδηγεί στο σπίτι του παιδιού και σε παρακείμενες καλλιέργειες, είναι δύσβατη λόγω έργων που έγιναν.

Αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του επαγγελματία αυτοκινητιστή που καθημερινά πρέπει να παραλαμβάνει τον μαθητή, να μην μπορεί να περάσει από τις τεράστιες λακκούβες και τις λάσπες που έχουν δημιουργηθεί με το πρόβλημα να γίνεται εντονότερο, ειδικά κατά τις ημέρες που βρέχει.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η οικογένεια του παιδιού στην ΕΡΤ, στο σημείο πραγματοποιήθηκε έργο για την υπόγεια διέλευση αγωγού άρδευσης από ιδιώτη, με αποτέλεσμα ο δρόμος να καταστραφεί και με την ολοκλήρωση του έργου,  να μην γίνει η σωστή αποκατάστασή του. 

Αυτό έχει δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην διέλευση των επιβατηγών οχημάτων όσο και στην πεζή διέλευση από το σημείο, καθώς οι λακκούβες και οι λάσπες που εμφανίστηκαν ειδικά μετά τις βροχοπτώσεις, προκαλούν προβλήματα σε όποιον προσπαθεί να διέλθει της συγκεκριμένης οδού.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έρχεται Αρμαγεδδών-Ο Πούτιν θυμήθηκε το 1941 και έδωσε εντολή να μετακινηθούν κρατικές εταιρείες από τη Μόσχα στα “Ουράλια”

Εξόντωση δεκάδων μισθοφόρων του Κιέβου στην πόλη Νίζιν από τις ρωσικές δυνάμεις μαζί με ανατίναξη αποθήκης βαλλιστικών...