Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε 27χρονος μέλος εγκληματικής σπείρας - Κατηγορείται για ληστείες, κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης εντόπισε και ταύτισε ένα ακόμη μέλος της σπείρας που είχε εμπλακεί σε διαρρήξεις σπιτιών, επιχειρήσεων και οχημάτων στη βόρεια Ελλάδα. Πρόκειται για έναν 27χρονο Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση, ληστεία, κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Υπενθυμίζεται ότι η εγκληματική οργάνωση το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου 2022-Φεβρουαρίου 2023 προέβη σε 1 ληστεία, 1 διάρρηξη εταιρείας, 64 διαρρήξεις οικιών και 18 κλοπές κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων, από τις περιοχές Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς, Δράμας, Πέλλας, Πιερίας και Καβάλας, με τη λεία τους να υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα skai.gr

Σημειώνεται ότι, ο 27χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, καθώς επίσης ότι, τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης είναι προσωρινά κρατούμενοι σε Καταστήματα Κράτησης της χώρας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...