Κοινωνία

Κηφισιά: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ανήλικους


Άγριος ξυλοδαρμός με σιδερένιο λοστό και ληστεία με πρωταγωνιστές και πάλι παιδιά, αυτή την φορά μέρα μεσημέρι έξω από τον σταθμό ΗΣΑΠ στην Κηφισιά.

Μια αγγελία στα social media που έβαλε 17χρονος για να πουλήσει το κινητό του τον οδήγησε μαζί με έναν φίλο του στο ραντεβού, όπου εμφανίστηκαν τρεις νεαροί. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται πως η συνάντηση εξελίχθηκε σε βίαιη επίθεση.

Για να αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο ψεκάζουν με σπρέι τους δύο εφήβους. Ένας εκ των δύο δραστών επιτίθεται με γροθιές.

Ο 18χρονος πλησιάζει τον ανήλικο και καθώς πάει να απομακρυνθεί τον χτυπάει με σιδερένιο λοστό.

Ο κατηγορούμενος έχει οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί του.

Ανήλικοι με όπλα


Οι αιματηρές επιθέσεις ανάμεσα σε παιδιά όχι μόνο έχουν αυξηθεί αλλά σε αρκετές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται και μαχαίρια, σιδερογροθιές, λοστοί ακόμα και όπλα.

Σοκαριστικές ειναι οι μαρτυρίες εφήβων στο MEGA:

«Πολλά παιδιά οπλοφορούν είτε είναι μεγάλοι είτε είναι ανήλικοι με μαχαίρια, σιδερομπούνια, πτυσσόμενα, διάφορα τέτοια πράγματα, που τα κάνουν απλά πιο επικίνδυνα, επειδή είναι και θανατηφόρα αυτά».

Το όριο ηλικίας κατά το οποίο ξεκινάει η εμπλοκή των ανηλίκων με τον ποινικό νόμο ολοένα και μειώνεται προκαλώντας μεγάλο προβληματισμό.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έρχεται Αρμαγεδδών-Ο Πούτιν θυμήθηκε το 1941 και έδωσε εντολή να μετακινηθούν κρατικές εταιρείες από τη Μόσχα στα “Ουράλια”

Εξόντωση δεκάδων μισθοφόρων του Κιέβου στην πόλη Νίζιν από τις ρωσικές δυνάμεις μαζί με ανατίναξη αποθήκης βαλλιστικών...