Κοινωνία

Παναγιώτης Λιαδέλης: Τα πρώτα λόγια μετά τους πυροβολισμούς

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» μετά από τη συμπλοκή που έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες έξω από το νυχτερινό κέντρο που διατηρεί στον Βόλο και είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί τόσο ο ίδιος όσο και ο 19χρονος γιος του. 

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι καλά και έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του, ενώ δεν έκρυψε ότι τον επισκέφτηκε η πρώην σύζυγός του, Σαμπρίνα. 

«Είμαι καλά, έχω αφεθεί ελεύθερος, έχω επιστρέψει στην καθημερινότητά μου και στις δουλειές μου. Έχει οριστεί δικάσιμος και ο άνθρωπος που μεταφέρθηκε από την συμπλοκή, την επόμενη μέρα πήρε εξιτήριο κάτι που σημαίνει πως δεν είχε βαριές σωματικές βλάβες. Η πρώην σύζυγός μου αφού σιγουρεύτηκε πως όλα ήταν καλά, γύρισε στην Αθήνα», δήλωσε στο «Πρωινό» ο Παναγιώτης Λιαδέλης. 

Να αναφερθεί ότι τόσο στον Παναγιώτη Λιαδέλη όσο και στον 19χρονο γιο του έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος να εμφανίζονται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Το χρονικό της συμπλοκής και η σύλληψη του Παναγιώτη Λιαδέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συμπλοκή έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (15/10) όταν θαμώνες του καταστήματος «πιάστηκαν στα χέρια». Δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής είχαν έντονη λογομαχία με άλλον θαμώνα, αλλά και υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου και μετά αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα επέστρεψαν και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα με όπλο κρότου, σκορπίζοντας τον πανικό στους θαμώνες του μπαρ και τους περαστικούς.

Ακολούθησε ο ξυλοδαρμός τους με κλωτσιές και μπουνιές από πέντε υπαλλήλους, αλλά και τον πρώην καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Λιαδέλη, ο οποίος φέρεται ότι έχει σχέση με την ιδιοκτησία του καταστήματος.

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο άνδρες τραυματίστηκε και οδηγήθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο Βόλου για τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στους εμπλεκομένους στο επεισόδιο, μεταξύ των οποίων και στον βετεράνο μπασκετμπολίστα.

Οι οκτώ συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Βόλου για την απαγγελία ποινικών διώξεων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης, που έχει παίξει και στην Εθνική μπάσκετ, έχει κερδίσει το Κύπελλο Κόρατς με τον Άρη το 1997 και είναι τέταρτος στη λίστα με τους σκόρερ όλων των εποχών στην Basket League, πίσω από τους Βασίλη Σπανούλη, Νίκο Χατζή και Άγγελο Κορωνιό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...