Κοινωνία

Συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστινίων σε Σύνταγμα και Πάτρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί το ΚΚΕ και διάφορες συλλογικότητες στην πλατεία Συντάγματος υπέρ των Παλαιστίνιων. Η κινητοποίηση έχει προκαλέσει διακοπή της κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους των Αθηνών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αμαλίας από το ύψος της οδού Διάκου, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Χίλτον, και στην οδό Σταδίου από το ύψος της οδού Λω. Σημειώνεται ότι νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό.

Πάτρα: Πορεία αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης

Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στους Παλαιστινίους πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα. Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό και φώναξαν αντιπολεμικά συνθήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κινητοποίηση υπέρ των Παλαιστινίων έγινε στην Πάτρα. Δεκάδες πολίτες, μέλη φοιτητικών οργανώσεων και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γεωργίου.

Οι συμμετέχοντες ζητούσαν «Αμέριστη συμπαράσταση στον Παλαιστινιακό λαό που διεκδικεί το δικαίωμα του να έχει τη δική του πατρίδα, το δικό του κράτος, ανεξάρτητο και κυρίαρχο, δίπλα στο Ισραήλ, στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ».

Με αφετηρία την πλατεία Γεωργίου ακολούθησε πορεία στους δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας. 

Βίντεο του The Best.gr από την πορεία για αλληλεγγύης στους Παλαιστινίους:  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Οργή στην Αλβανία για το εξώφυλλο στο βιβλίο της Γ' Δημοτικού με τον "τρανσέξουαλ χαρακτήρα" ντυμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου: "Θα τους αλλάξει μυαλά ή φύλο;"

"Να σκίσουν οι γονείς το εξώφυλλο" γράφουν στα Social Media - Το ουράνιο τόξο είναι ένα παιδικό σύμβολο και από την...
Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια