Κοινωνία

Σφοδρές αντιδράσεις πολιτών! Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα θέλει να γίνει μουσουλμανική πόλη ενσωματώνοντας άμεσα το 20% των μεταναστών

Μια δήλωση που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις έκανε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Χάρις Δούκας για την Αθήνα,σχετικά με την ενσωμάτωση στην πόλη του 20 % των ξένων μεταναστών, με αντιδράσεις να εμφανίζονται  στην ίδια την ανάρτηση του από πολλούς αγανακτισμένους Αθηναίους.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ¨Δεν υπάρχει το δίλημμα ή ασφάλεια ή Ανθρώπινα Δικαιώματα. 20% των κατοίκων της Αθήνας έχουν μεταναστευτική καταγωγή και πρέπει να βοηθήσουμε στην ένταξη τους. Να ενεργοποιηθεί το Συμβούλιο Κοινωνικής Ένταξης το οποίο έχει απενεργοποιηθεί”.

Η δήλωση προκαλεί μεγάλη αντίδραση από πολλούς που δεν επιθυμούν η Αθήνα να γίνει μια ευρωπαϊκή πόλη σαν αυτές που βλέπουμε κατά καιρούς σε βίντεο, λόγω του μεγάλου ποσοστού μεταναστών, που δεν ενσωματώνονται και δημιουργούν κλειστά γκέτο, στα οποία επεμβαίνουν μόνο πάνοπλες δυνάμεις της αστυνομίας.

Σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του κ. Δούκα ένας σχολιαστής αναφέρει “κάνεις πολύ μεγάλο λάθος,οι Αθηναίοι δεν ρωτήθηκαν αν τους θέλουν στις γειτονιές τους,τους το επιβάλλεται με το έτσι θέλω... Και θα έπρεπε να ξέρεις ότι εκείνοι δεν θέλουν να ενταχθούν”.

Σε έτερη ανάρτηση μιας πολίτης τονίζει: “υπάρχουν νόμιμοι και νομοταγεις μετανάστες που υποφέρουν από τους παράνομους και τους παραβατικούς μετανάστες. Οι πρώτοι έχουν ήδη ενσωματωθεί και δυσφορούν για την ανασφάλεια και την υποβάθμιση περιοχών της Αθήνας λόγω των δεύτερων. Ποιών τα ανθρώπινα δικαιώματα υποστηρίζετε; Η ασφάλεια είναι ανθρώπινο δικαίωμα, σαφώς δεν υπάρχει δίλημμα”. κ.

Ένας ακόμη πολίτης γράφει ότι “ελάχιστοι εντάσσονται και ενσωματώνονται. Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη άλλωστε έγιναν από δεύτερης κ τρίτης γενιάς μετανάστες με ευρωπαϊκή παιδεία, που παρόλα αυτά πανεύκολα ριζοσπαστικοποιήθηκαν από τους ιμάμηδες”.

Σε επιφυλακή η ελληνική Αστυνομία και η ΕΥΠ για ισλαμική τρομοκρατία

Την ίδια περίοδο σε ύψιστη επιφυλακή βρίσκεται η αστυνομία, η ΕΥΠ και φυσικά η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αφού η κρίση στην Γάζα και οι δηλώσεις του Χανίγια για δράση σε όλον τον κόσμο τρομοκρατικών πυρήνων της οργάνωσης, είναι υπαρκτός κίνδυνος.

Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας είναι σε επιφυλακή ακόμα και για πιθανές προσπάθειες τρομοκρατικών επιθέσεων ως απάντηση στην αντεπίθεση των Ισραηλινών στη Γάζα.

Πρεσβείες, ιδρύματα και άλλοι στόχοι φυλάσσονται εξονυχιστικά καθώς έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι στα αεροδρόμια της χώρας.

Σε στενή αστυνομική παρουσία έχουν μπει ιδιοκτησίες ισραηλινών συμφερόντων, και τουριστικές υποδομές στις οποίες διαμένουν Ισραηλινοί τουρίστες.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ελέγχονται χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες από την Παλαιστίνη, που ζουν σε δομές νησιών του Αιγαίου και, κυρίως, στην Κω.Εκτιμάται ότι ο αριθμός των μεταναστών ανέρχεται σε περίπου 3.000 άτομα.

 

Κύμα αντιδράσεων σε πόλεις της Ευρώπης από χιλιάδες υποστηρικτές της Χαμάς προκαλεί πονοκέφαλο στις αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ