Κοινωνία

Eκλογές: «Ανυπότακτη Αττική» - "Στην Κυψέλη διανέμονται ψηφοδέλτια με πρώτο αυτό του Κασιδιάρη"

«Στο 632ο εκλογικό τμήμα, στο 26ο Δημοτικό σχολείο Κυψέλης, διανέμονται για το Δήμο Αθηναίων πακέτα ψηφοδελτίων που έχουν πρώτο ψηφοδέλτιο αποκλειστικά αυτό του φασίστα Κασιδιάρη», τονίζει το Γραφείο Τύπου της Ανυπότακτης Αττικής, σύμφωνα με το newpost.gr.

Και συνεχίζει, παραθέτοντας φωτογραφίες: «Οι κατευθύνσεις για εναλλαγή του πρώτου ψηφοδελτίου στα διανεμόμενα πακέτα έχουν τη λογική την αποφυγή επηρεασμού του εκλογικού σώματος».

«Το να διανέμεται πρώτο σε κάθε έναν/μια εκλογέα του Τμήματος αυτού αποκλειστικά ο συνδυασμός του καταδικασμένου ναζιστή Κασιδιάρη, είναι πρόκληση για το δημοκρατικό αίσθημα του λαού της Αθήνας», καταλήγει.

Οι εκλογικοί αντιπρόσωποι της Ανυπότακτης Αττικής διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την πριμοδότηση του ψηφοδελτίου και ζήτησαν την τήρηση της διαδικασίας για τη διασφάλιση του αδιάβλητου των εκλογών.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...