Κοινωνία

Βόλος: Έπιασαν διακινητή με δεκάδες «φιξάκια» κοκαΐνης

Πλήθος «φιξάκια» κοκαΐνης σκόπευε να διαθέσει προς πώληση σε χρήστες στον Βόλο ένας Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και στην κατοχή του βρέθηκε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό που προερχόταν από την διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και στη μοτοσικλέτα που επέβαινε και κατασχέθηκε ως μέσο για την παράνομη δραστηριότητά του, καθώς και στο σπίτι του, βρέθηκαν 22 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 21,49 γραμμαρίων. Εκτός από αυτά, κατασχέθηκαν 1.270 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα του δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνέλαβαν γυναίκα με φιξάκια

Πάλι στον Βόλο, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της πόλης με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση μια Ελληνίδα, η οποία υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και στην κατοχή της κατασχέθηκαν ένα "φιξάκι" με ηρωίνη βάρους 0,62 γραμμαρίου και άλλα δύο με κοκαΐνη συνολικού βάρους 0,35 γραμμαρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...