Κοινωνία

Ο Μπέος, σε νέο του παραλήρημα επιτέθηκε στον Κασσελάκη: ''Να έρθει με τον Τάιλερ και να πάρουν τα φτυάρια'' (Βίντεο)

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε για το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias από την πόλη, απευθύνοντας πρόσκληση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να πάει εκεί και να βοηθήσει.

«Να έρθει το συντομότερο, αλλά να πάρει και τον Τάιλερ, πώς τον λένε, όχι τον Τέιλορ τον ράφτη. Να έρθουν μαζί, να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια και να βοηθήσουμε. Είναι ευπρόσδεκτος» είπε ο Αχιλλέας Μπέος, στο νέο του παραλήρημα.

Μεταξύ άλλων, στάθηκε και στο γεγονός της αποκατάστασης των προβλημάτων, υπογραμμίζοντας πως σε 20 ημέρες θα έχει καθαρίσει η πόλη από τους τόνους λάσπης και φερτών υλικών, που έφερε η κακοκαιρία Elias.

Αχιλλέας Μπέος: «Χειρότερη η Elias από τον Daniel»


Όπως είπε ο Αχιλλέας Μπέος, «το ρεύμα έχει έρθει κατά 80% περίπου, υπάρχουν πολλές βλάβες, δεν γίνονται αυτά  τη μία μέρα στην άλλη, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Το νερό από την άλλη κατά 65 με 70% είναι χλωριοποιημένο, αλλά θα πρέπει να πάρουμε καθημερινά τις αναλύσεις για την ποιότητά του».

Το νερό δεν είναι για πόση. Οι άνθρωποι που μένουν στα βουνά θα καθυστερήσουν για να πιουν κανονικα νερό. Θα σας πω κάτι, για να πάρετε την εικόνα με την πλημμύρα και τις καταστροφές, την Τετάρτη, έμεινε το αυτοκίνητό μου από το νερό και τις λάσπες» συμπλήρωσε για την κακοκαιρία. 

«Είναι χειρότερη από τον Daniel, γιατί έριξε περισσότερο νερό. Νόμιζα πως ήμουν από τους καταρράκτες του Νιαγάρα. Όμως, μετά τη σύσκεψη που μου έδωσαν το συντονισμό, έχω ξεκινήσει το κυνηγητό γιατί δεν είναι ώρα για κλάματα και μουρμούρα. Σηκώνουμε τα μανίκια και θα δουλέψουμε όλοι, με πρώτο εμένα, να επαναφέρουμε τα προβλήματα» σημείωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Είπε πως «υπάρχουν δύο στάδια για να επιστρέψει ο Βόλος: Το πρώτο είναι να καθαρίσουμε μπάζα και πέτρες και να έχει νερό η πόλη και μετά θα ξεκινήσουν οι αποκαταστάσεις».

Στο κλείσιμο της συνέντευξης σχολίασε: «δεν το πήραν χαμπάρι οι πολιτικοί; Περιμένουμε να γίνει μια καταστροφή για να κάνουνε αντιπολίτευση; Ρε δεν ντρέπονται λίγο. Πρέπει να σταματήσει αυτό».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...