Κοινωνία

Μπέος: «Τι καλημέρα ρε παιδιά μας δουλεύετε; Κινδύνευσαν ζωές, εμένα ήρθε φορτωτής και με πήρε, παραλίγο να με παρασύρει» (Βίντεο)

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην ΕΡΤ για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στον Βόλο μετά και την κακοκαιρία Elias, που έχει βυθίσει την περιοχή ξανά στο νερό.

«Κινδύνευσαν ζωές. Ο κόσμος κινδυνεύει. Προέχει η ανθρώπινη ζωή» δήλωσε για τα όσα βιώνει ο ίδιος και οι συμπολίτες του από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τι καλημέρα ρε παιδιά μας δουλεύετε; Καλημέρα εν πάση περιπτώσει. Καλημέρα σε εσάς και σε όλη την Ελλάδα, εδώ είναι θλίψη. Θλίβομαι, τι να σας πω τώρα. Δεν έχω δύναμη να μιλήσω. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορώ να σας την περιγράψω. Κινδύνευσαν ζωές. Ο κόσμος κινδυνεύει. Προέχει η ανθρώπινη ζωή. Εγώ για να σας δώσω να καταλάβετε έμεινα με το αυτοκίνητο, παραλίγο να με παρασύρει το ρεύμα. Ήρθε φορτωτής και με πήρε. Το 80% της πόλης παραμένει χωρίς ρευμα. Πάλι το νερό δημιουργεί πρόβλημα, οι αγωγοί έφυγαν. Ο κόσμος δεν μπορεί να δουλέψει. Μου λένε "δήμαρχε όσο και να σε εκτιμάμε πόσο να δουλέψουμε". Είκοσι ημέρες δουλεύουν διπλοβάρδιες οι άνθρωποι».

«Πού το το είχε αυτό κρυμμένο ο Θεός τόσα χρόνια; Μιλάμε για εκατομμύρια τόνους νερού και λάσπη», συμπλήρωσε.

Όταν, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ σχολίασε ότι ένα βασικό πρόβλημα ξεκίνησε από την υπερχείλιση του Κραυσίδωνα, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε: «Κάποιος φταίει, δεν με αφήνετε ρε παιδιά. Μιλάμε για την καταστροφή του Νώε. Τι να πιάσετε τώρα; Λίμνη έγινε ο Βόλος. Σας έδωσα μια εικόνα, αν θέλετε να βρείτε κάποιον που φταίει, φταίει ο Μπέος, τι να σας πω».

«Πολύ άσχημη η κατάσταση ενώ είχαμε αρχίσει να βρισκόμαστε στα πόδια μας μετά από 21 ημέρες, ήρθε μια καταστροφή χειρότερη από την προηγούμενη. Μιλάμε. πρωτοφανές», κατέληξε ο δήμαρχος Βόλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...