Κοινωνία

Άρτα: Το σημείο που βρέθηκε η σορός του 65χρονου που δολοφονήθηκε από τον γιο του

Στις εικόνες που εξασφάλισε το Newsit.gr, αποτυπώνεται το ακριβές σημείο στο οποίο οδηγήθηκαν οι αστυνομικοί από τον ίδιο τον δολοφόνο, που φαίνεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Newsit.gr, φαίνονται δύο παπούτσια που ανήκαν στον άτυχο πατέρα που έφυγε από την ζωή από τα χέρια του παιδιού του.

Η σορός του πατέρα έφερε σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τραύματα που προκλήθηκαν πιθανώς από πέτρα και δαγκωνιές από άγρια ζώα.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 65χρονου άντρα αλλά και να προσδιορίσει τον χρόνο που άφησε την τελευταία του πνοή.

Η αντίστροφη μέτρηση για το θρίλερ που παιζόταν από την Τετάρτη (20.09.2023) ξεκίνησε σήμερα (26.09.2023) λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν ο 38χρονος εντοπίστηκε από έναν βοσκό μέσα στο μαντρί του στην περιοχή Άνω Σεργούλα της Φωκίδας.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...