Κοινωνία

Μην γίνουμε σαν την Ιταλία-Συνεχή περιστατικά βίας μεταξύ γηγενών με Μετανάστες μεταβάλλουν άρδην την καθημερινότητα

Σοβαρότατο πρόβλημα έχουμε στην γειτονική Ιταλία, αλλά και σε άλλες πόλεις, λόγω των καθημερινών πλέον, φαινομένων απίστευτης αγριότητας και βαρβαρότητας περιστατικών μιας  μερίδας παράνομων  μεταναστών από Αφρική, και Πακιστάν, ενώ οι επιθέσεις σε γυναίκες και πολίτες αυξάνονται καθημερινά.

Διαπληκτισμοί σε λεωφορεία, φασαρίες σε δρόμους, και αλλού, από μερίδα παράνομων μεταναστών, προκαλεί φόβο και μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητα χιλιάδων Ιταλών πολιτών.   

Πολλοί από τους μετανάστες και πρόσφυγες που έφτασαν στην Ιταλία το τελευταίο διάστημα , προέρχονται από το Καμερούν, την Ακτή Ελεφαντοστού, την Γουινέα και τον Νίγηρα.

Μάλιστα θύμα των μεταναστών έπεσε και η ίδια η ιταλική αστυνομία, οι περιβόητοι μάλιστα Κραμπινιέροι, οι οποίοι δέρνονται ανηλεώς σύμφωνα με παλαιότερο βίντεο,από εκτός ελέγχους μετανάστες, αφού προφανώς έχουν εντολές να μην κάνουν χρήση βίας, ή όλων Ηλεκτρικής Εκκένωσης -για παράδειγμα.

Τα περιστατικά βιασμών και βίας μεταξύ μεταναστών από άλλες χώρες εντός Ελλάδος είναι σε ανησυχητικό επίπεδο, και τα συμβάντα είναι σχεδόν καθημερινά.

Οι Ιταλοί αντιδρούν ήδη και υλοποιούν πορείες διαμαρτυρίας.

 

Παράνομοι μετανάστες και Ελλάδα με μεγάλη αύξηση των ροών στο Αιγαίο

Ελπίζουμε εδώ στην χώρα μας να μη δούμε τέτιοια περιστατικά, από ανθρώπους που είτε τους έχει χορηγηθεί άσυλο, είτε είναι σε αναμονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

λλάδα βρίσκεται υπό καθεστώς εισβολής καθώς παρουσιάζεται αύξηση κατά 167% στους εισερχόμενους παράνομους αλλοδαπούς μέσα σε ένα χρόνο όπως και 263% αύξηση στις βάρκες που τους «αποβιβάζουν» στα νησιά!

To αφήγημα της κυβέρνησης ότι προστατεύει τα ελληνικά σύνορα έχει «ξεθωριάσει» προ πολλού.

Η σύγκριση γίνεται με τον Αύγουστο του 2022. Η συνολική αυτή κατάρρευση έλαβε χώρα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς υπήρξε αύξηση στις ροές των παράνομων αλλοδαπών κατά 107% μόνο τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Δεν έχουν τέλος οι εισβολές αλλοδαπών μουσουλμάνων μέσω του Έβρου στην Ελλάδα, σε ένα σκηνικό που παραπέμπει σε χώρα που έχει παραδοθεί άνευ όρων στους αλλοδαπούς.

Η Τουρκία μαζί με τα κυκλώματα συνεχίζουν να σπρώχνουν στην Ελλάδα παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα.
Δεν υπάρχει κανένας πόλεμος ούτε στο Πακιστάν, ούτε στο Μπαγκλαντές, για να δικαιολογεί τις καραβιές των χιλιάδων μεταναστών προς την Ευρώπη, και διαμέσου Ελλάδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντίθετα, το κράτος διακινητής είναι η Τουρκία, η οποία όντας βρισκόμενη σε μια τρομερή οικονομική κρίση, εκμεταλλεύεται τον πόθο χιλιάδων ανθρώπων, και τους απομυζεί για να τους στείλει στην Ελλάδα με άνομους σκοπούς.

Οι Τούρκοι πιθανότατα να θέλουν να αυξήσουν τον μουσουλμανικό πληθυσμό ( με αυτόν τον τρόπο διακίνησης μεταναστών) στην χώρα μας, για να τους χρησιμοποιήσουν μελλοντικά ως “ εργαλείο” για τον έλεγχο της εκάστοτε ελληνικής κυβέρνησης.Το ίδιο άλλωστε πράττουν, με  την μειονότητα τους στην Γερμανία, Γαλλία αλλά και αλλού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ