Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ηλεία: Συνελήφθη 46χρονος - Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα για παιδική πορνογραφία και σεξουαλική εκμετάλλευση

Στα χέρια των ανδρών της ΟΠΚΕ Ηλείας, έπεσε ένας 46χρονος από ορεινό χωριό του νομού, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για σοβαρότατα σεξουαλικά αδικήματα που σχετίζονται με ανήλικους.

Ο 46χρονος σταμάτησε σε μπλόκο ελέγχου που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στην περιοχή του φράγματος Αλφειού στο Φλόκα και από τον έλεγχο που έκαναν στα στοιχεία ταυτότητας, προέκυψε πως ο 46χρονος Ηλείος, απασχολούσε τις Αρχές της Γερμανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 46χρονος που κατάγεται από χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα που φέρεται να είχε διαπράξει στη Γερμανία και συγκεκριμένα για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και παιδική πορνογραφία.

Ο δράστης κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί αρχικά στον Εισαγγελέα Εφετών Πατρών και έπειτα σε συνεννόηση με τις γερμανικές αρχές να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έρχεται Αρμαγεδδών-Ο Πούτιν θυμήθηκε το 1941 και έδωσε εντολή να μετακινηθούν κρατικές εταιρείες από τη Μόσχα στα “Ουράλια”

Εξόντωση δεκάδων μισθοφόρων του Κιέβου στην πόλη Νίζιν από τις ρωσικές δυνάμεις μαζί με ανατίναξη αποθήκης βαλλιστικών...