Κοινωνία

Ξαφνικός θάνατος επιχειρηματία στο Βόλο- Έπεσε από ύψος 18 μέτρων

Θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Βόλου μετά την είδηση για τον τραγικό θάνατο του γνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Αντωνόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από ύφος 18 μέτρων, την ώρα που επέβλεπε τεχνικές εργασίες σε έργο στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος ήταν μαζί με τον αδερφό του, Κωνσταντίνο, ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας που δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο των προκατασκευασμένων οικιών, ενώ επίσης κατασκευάζει κιόσκια, σκέπαστρα, πέργκολες, κάγκελα, περιφράξεις κ.α..

Χθες επιθεωρούσε έργο στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Κάποια στιγμή γλίστρησε από τη σκεπή και έπεσε στο κενό από ύψος 18 μέτρων. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου του Κοιμητηρίου Βόλου.

Η είδηση για τον αδόκητο χαμό του βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένειά του. Συγκλονισμένοι είναι, επίσης, συγγενείς και φίλοι του άτυχου 50χρονου στον Βόλο, που εκφράζουν με μηνύματα στα social media τη βαθιά λύπη και συγκίνησή τους για τον ξαφνικό χαμό του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...