Κοινωνία

Με τοπικές βροχές και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας ο καιρός σήμερα

Με τοπικές βροχές ή καταιγίδες σε περιοχές της κεντρικής, ανατολικής και βόρειας χώρας αναμένεται να εξελιχθεί ο καιρός για σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου, ενώ σημειώνεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, με εντάσεις έως 6 μποφόρ στα πελάγη. Τοπικά υψηλή επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών.

Πιο αναλυτικά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας όπου κατά τόπους θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Αττική

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31-32 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα για παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 29 βαθμούς.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 13 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 31, στην Ήπειρο από 17 έως 33 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 17 έως 33-34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 32-34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 32 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 21 έως 31 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 33-34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο και 4-5 μποφόρ στο Ιόνιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση στο Κούρσκ: Ήρθαν οι εξολοθρευτές Τσετσένοι κατά των Ουκρανών που έχουν καταλάβει στρατηγικό αγωγό φυσικού αερίου (Βίντεο)

Σώθηκε ο Ρώσος δημοσιογράφος που χθες ήταν “ νεκρός” για δυτικά ΜΜΕ-Συγκροτήθηκαν ειδικές ρωσικές δυνάμεις που...