Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δείτε τους! Αυτοί είναι οι Κροάτες χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Μιχάλη

Με την οργή να ξεχειλίζει και ένα μεγάλο «γιατί;» στο στόμα το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την επίθεση των σκληροπυρηνικών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της ΑΕΚ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την ώρα τις επίθεσης και μετά οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη περίπου 100 ανθρώπων, οι περισσότεροι εκ των οποίων χούλιγκαν της Κροατικής ομάδας. Κάποιοι εξ αυτών αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταφερθούν αύριο στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν.

Την ίδια στιγμή, τα ΜΜΕ της Κροατίας δίνουν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των συλληφθέντων χούλιγκαν, τη στιγμή που μεταφέρονται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Όπως φαίνεται στις εικόνες του πρακτορείου Cropix, οι συλληφθέντες ήταν χωρισμένοι σε ζευγάρια και φορούσαν χειροπέδες, ενώ είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους με κουκούλες και μπλούζες.

Δείτε τις εικόνες…

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...