Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Ένας νεκρός και 8 τραυματίες – Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού (upd-Βίντεο)

Νέα ενημέρωση 

Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του δυστυχήματος που συνέβη το μεσημέρι, όταν κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην περιμετρική Πατρών στο 206ο χλμ Πατρών – Πύργου, με κατεύθυνση προς Πάτρα.

Στις 12:47 σήμερα το μεσημέρι, ειδοποιήθηκε το κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος για το δυστύχημα. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, η ομάδα ΙΚΑΡΟΣ, με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, καθώς και ειδικά διασωστικά οχήματα της 6ης ΕΜΑΚ με 2 διασωστικούς σκύλους, ενώ μεταβαίνουν δυνάμεις και από 1η και 5η ΕΜΑΚ.

Στο σημείο παραμένουν 5 ασθενοφόρα και μια κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.

Η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρεία παράκαμψη Πατρών και στα δύο ρεύματα (προς Αθήνα και προς Πύργο) καθώς και στην οδό Διοδώρου στην Πάτρα, λόγω της κατάρρευσης τμήματος της γέφυρας. 

Νέα ενημέρωση 

Τουλάχιστον 2 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από την κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα, το μεσημέρι της Κυριακής (23.07.2023).

Πρόκειται για τη γέφυρα στην οδό Διοδώρου, στα Μποζαΐτικα της Πάτρας, κομμάτι της οποίας έπεσε. Σύμφωνα με το OPEN, τουλάχιστον 2 είναι νεκροί και 4 έχουν τραυματιστεί, ενώ υπάρχει μεγάλη επιχείρηση για να βρεθούν εγκλωβισμένοι. Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι 6-7.

Αρχικό κείμενο

Συναγερμός στην Πάτρα μετά από κατάρρευση τμήματος γέφυρας. Τοπικά μέσα κάνουν λόγο για 3 νεκρούς. Από το ΕΚΑΒ επιβεβαιώνουν ότι τρεις άνθρωποι έχουν μεταφερθεί τρία άτομα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». 

Άγνωστο για ποιο λόγο κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην Πάτρα κοντά στον οικισμό Ρομά στην περιοχή Χάραδρο.

Στη γέφυρα που βρίσκεται στην είσοδο της Περιμετρικής Οδού γίνονταν εργασίες εδώ και δύο χρόνια. Άλλες πηγές μιλούν για πρόβλημα στατικότητας που αντιμετώπιζε η γέφυρα. 

Από την πτώση της γέφυρας, που βρίσκεται κοντά στον οικισμό Ρομά πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι και τραυματίες. 

Ήδη, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση των αρχών. Στο σημείο υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα, ενώ σπεύδει η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Επί ποδός και η ΕΜΑΚ με τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους της ενώ στο σημείο επικρατεί πανικός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...