Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Λαθροδιακινητής καρφώθηκε με αυτοκίνητο σε Δημοτικό σχολείο

Αυτή την φορά… καρφώθηκε στην μάντρα του Δημοτικού σχολείου Απαλού, όπου και τώρα που είναι κλειστό για τις διακοπές, παίζουν πολλά παιδιά και με τα ποδήλατα τους, σύμφωνα με το evros-news.gr.

Όπως καταγγέλει κάτοικος της περιοχής δημοσιεύοντας και τις σχετικές φωτογραφίες, το αυτοκίνητο διακινητή κατέληξε σε αυτή την κατάσταση μέσα στο χωριό Απαλός, στο φράχτη του δημοτικού σχολείου όπου καθημερινά παίζουν παρά πολλά παιδιά, με τα ποδήλατα τους, τα πατίνια τους κτλ.

“Φυσικά κανείς δεν αναφέρθηκε στο συμβάν, γιατί καμία μανούλα δεν κλαίει το παιδάκι της σήμερα από θαύμα. Ας μας πει κάποιος υπεύθυνα που θα πάει αυτή η κατάσταση; Πόσους αθώους θα θρηνήσουμε ακόμα; Λογικά χρειάζεται να μείνουμε όλοι στο σπίτι για να κινούνται με άνεση οι διακινητές και να μη θρηνήσουμε αλλά θύματα.

Ασπάζομαι τη γνωστή ατάκα: κουνούπι δεν περνάει. Αλλά θέλω να τοποθετηθώ και να πω πως κουνούπι μπορεί να μην περνάει, λαθρομετανάστες όμως περνάνε, για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα ! Κάπου το χάσαμε το θέμα παιδιά.

Κάντε κάτι επιτέλους, δεν είναι δυνατόν να μη μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στη χώρα μας , στα χωριά μας. ΕΛΕΟΣ”.

Πως μπορεί να μην συνυπογράψει ο καθένας μας αυτή την απόλυτα δικαιολογημένη κραυγή αγωνίας;

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ