Κοινωνία

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 33χρονος που προσπάθησε να βιάσει 19χρονη στην Κω

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης προσέγγισης της 19χρονης που φέρεται ως θύμα του, αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα Κω, ένας 33χρονος Παλαιστίνιος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού.

Ο 33χρονος, όπως έγραψε η «δημοκρατική» αποπειράθηκε να βιάσει τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/7) στις τουαλέτες νυχτερινού μαγαζιού στην Κω μια 19χρονη ημεδαπή.

Το περιστατικό συνέβη, όταν η 19χρονη κοπέλα διασκέδαζε σε μαγαζί στην περιοχή Τιγκάκι. Ο δράστης την ακολούθησε στην τουαλέτα και προχώρησε σε βίαιες χειρονομίες σε βάρος της. Συγκεκριμένα, προσπάθησε να της ανοίξει το πουκάμισο και δεν την άφηνε να φύγει.

Η κοπέλα αφού κατάφερε να ξεφύγει απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές, και άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν λίγο αργότερα τον 33χρονο.



 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...