Κοινωνία

Κρήτη: «Πόλεμος» από σφαίρες στους γάμους - Tρέχει για συλλήψεις η ΕΛ.ΑΣ

Γάμοι, πρόγαμοι, αρραβώνες, φανταρικά… Τις ημέρες αυτές γίνεται το αδιαχώρητο σε επίπεδο κοινωνικών εκδηλώσεων, με τις Αστυνομικές Αρχές  να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα αφού, δυστυχώς, παρά τα όσα έχουν συμβεί κατά καιρούς, οι μπαλοθιές δεν λένε να εκλείψουν. Σε ορισμένες μάλιστα εκδηλώσεις γίνεται …πόλεμος, με χιλιάδες σφαίρες. Τόσες σφαίρες που δεν διακρίνεται το έδαφος. 

Το θέμα των άσκοπων πυροβολισμών στις κοινωνικές εκδηλώσεις απασχολεί ιδιαίτερα την ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ που έχει δώσει σαφείς κατευθύνσεις στους επικεφαλής των υπηρεσιών για την καταπολέμηση του φαινομένου, με έρευνες και συλλήψεις.

Μία τέτοια σύλληψη έγινε  μετά από εκδήλωση αρραβώνα σε γηπεδάκι, σε χωριό του δήμου Χερσονήσου, με τις σφαίρες να πέφτουν …βροχή. Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 53χρονο συγγενή του ζευγαριού, στο χώρο του οποίου έγινε έρευνα και βρέθηκαν διάφορα ευρήματα. 

Στις Αρχές όμως κατέφθασαν  μαρτυρίες και για άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες έπεσαν αμέτρητες μπαλοθιές. Σε γαμήλιο γλέντι σε χωριό της Μεσσαράς, σε υπαίθριο χώρο, έπεσαν τόσες σφαίρες που οι χωριανοί έσπευσαν να κλείσουν πόρτες και παράθυρα μήπως τους βρει καμία «αδέσποτη» εκεί που κάθονταν αμέριμνοι. Σε άλλο χωριό πάλι, οι κάτοικοι έχασαν τον ύπνο τους από τις πολλές μπαλοθιές σε γλέντι για φανταρικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...