Κοινωνία

Σε τρία πιθανά ονόματα σεσημασμένων έχουν καταλήξει οι Αρχές για τη δολοφονία της Άννας Ιβάνκοβα

Ολοκληρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας σχετικά με την αναζήτηση του δολοφόνου της 45χρονης Άννας στον Άγιο Παντελεήμονα. Σύμφωνα με το iefimerida.gr, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους ονόματα συγκεκριμένων ατόμων που θα μπορούσαν να συνδέονται με τη δολοφονία της άτυχης 45χρονης.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχουν βρεθεί μέσα στο διαμέρισμα «σφαγείο» του Αγίου Παντελεήμονας τα αποτυπώματα τουλάχιστον 6 σεσημασμένων ατόμων, με τα τρία εξ' αυτών να συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες ως εκείνα που διέπραξαν το έγκλημα.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα αποτυπώματα με συγκεκριμένα πρόσωπα μέσω φωτογραφιών και αυτήν την ώρα επιχειρούν την σύγκρισή τους με τον βασικό ύποπτο που αποτυπώνεται σε κάμερα ασφαλείας να μπαίνει μαζί με το θύμα στην πολυκατοικία του Αγίου Παντελεήμονα, το μεσημέρι της Δευτέρας (10/7).

Tην ίδια ώρα, γίνεται προσπάθεια για τον εντοπισμό αυτών των έξι σεσημασμένων ατόμων, προκειμένου να καταθέσουν αρχικά για την υπόθεση και σε περίπτωση που τα αποτυπώματά κάποιου βρεθούν πάνω στη σορό, το ψαλίδι ή στην κάσα του παραθύρου που διέφυγε ο δράστης, τότε να προκύψει κατηγορούμενος για το στυγερό έγκλημα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ