Κοινωνία

«Κλέων»: Από τα ξημερώματα στην παραλία λόγω καύσωνα

Στον κλοιό του καύσωνα «Κλέων» βρίσκεται η χώρα και, σύμφωνα με μετεωρολόγους, η σημερινή μέρα αναμένεται να είναι και η πιο ζεστή με τη θερμοκρασία να φτάνει και τους 44 βαθμούς Κελσίου σε Στερεά και Θεσσαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Χαρακτηριστικό της ακραίας ζέστης που αναμένεται εντός της ημέρας είναι ότι από τα ξημερώματα, άνθρωποι κάθε ηλικίας γέμισαν τις παραλίες της Ατιικής προκειμένουν να πάρουν μία «ανάσα δροσιάς».

Δείτε βίντεο:


Υπενθυμίζεται ότι η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει σήμερα:

α. στα βόρεια ηπειρωτικά τους 38 με 39 βαθμούς και στην κεντρική Μακεδονία και το εσωτερικό της Ηπείρου τους 40 με 42 βαθμούς Κελσίου

β. στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 40 με 41, στο εσωτερικό της Στερεάς τους 41 με 43 και στο εσωτερικό της Θεσσαλίας τους 43 και πιθανόν τους 44 βαθμούς Κελσίου.

γ. στη νησιωτική χώρα τους 35 με 36 και στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 37 με 40 βαθμούς Κελσίου.

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν στα ηπειρωτικά περί τους 28 με 30 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα περί τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...