Κοινωνία

Ο ηθοποιός Α. Καφετζόπουλος για την εικόνα με τον μοναχικό Ζελένσκι στο ΝΑΤΟ: «Οι ηγέτες και το παιδί με τα χακί»

Ο γνωστός ηθοποιός, στη σελίδα του στο Facebook, ανέβασε μία φωτογραφία με τους ηγέτες των κρατών - μελών της Συμμαχίας, ντυμένους επίσημα να ανταλλάσσουν χειραψίες και σε μία άκρη να στέκεται ντυμένος στα χακί, ο Ουκρανός πρόεδρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο κείμενο με το οποίο συνοδεύει την ανάρτηση, ο Αντώνης Καφετζόπουλος αναφέρει ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία «πιθανόν εκφράζει πιο αυθεντικά τη σκληρή πραγματικότητα» και αναφέρεται στον Ζελένσκι λέγοντας ότι «είναι βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στο πρόβλημα», αναφερόμενος στο ζήτημα του πολέμου στην Ουκρανία.

Μάλιστα, δίνει «τίτλο» στη δημοσίευσή του: «Τραλαλιλαλό. Οι ηγέτες και το παιδί με τα χακί» ενώ σχολιάζει πως οι υπόλοιποι ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ «αλληλοσυγχαιροχαιρετούμενοι με δηλώσεις τους, πλέκουν το εγκώμιο αυτουνού που είναι βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στο πρόβλημα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...