Κοινωνία

Φθιώτιδα: Αυτός είναι ο 38χρονος αλλοδαπός που απήγαγε παιδί

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 25-6-2023 ο 38χρονος ευρισκόμενος στη Λάρυμνα Φθιώτιδας από κοινού με 40χρονη αλλοδαπή και 7χρονο αγόρι, του οποίου τυγχάνει βιολογικός πατέρας, προέβη στην αρπαγή του.

Σε μεταγενέστερη επικοινωνία που είχε με την 40χρονη, η οποία έχει την αποκλειστική επιμέλεια του ανηλίκου, απαίτησε για την επιστροφή του παιδιού χρηματικό ποσό.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διερεύνηση συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων που δεν έχουν εισέτι καταγγελθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πρόκειται για τον:

BARAKAT (επ.) RAMI (ον.) του SALEH MOHAMED και της FATEMA, γεννηθέντα την 30-12-1985 στη Συρία.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...