Κοινωνία

Ανατροπή με τον θάνατο της Φαίης - Τι δείχνει νέα ιατροδικαστική έκθεση

«Φως» στα αίτια του θανάτου της έρχεται να δώσει η νέα ιατροδικαστική έκθεση, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφέρει ότι η κοπέλα πέθανε από ισχαιμία του μυοκαρδίου, χωρίς να υπάρχει παθολογικό υπόστρωμα. Η εξέλιξη αυτή ανοίγει τον δρόμο για τη διερεύνηση εξωγενών παραγόντων.

«Διορίστηκε από την εισαγγελία ως πραγματογνώμονων ο κ. Σωκράτης Τσαντίρης, ο οποίος παρέδωσε την ιατροδικαστική εκτίμηση εγγράφως, ο οποίος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Φαίη έφερε προθανάτιες και μεταθάνατιες κακώσεις. Ο θάνατος της δεν οφείλεται σε κάποιο παθολογικό υπόστρωμα και πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», ανέφερε η δικηγόρος του πατέρα της κοπέλας, Βούλα Δημητριάδου.

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την έκβαση της υπόθεσης», δήλωσε ο πατέρας της Φαίης και τόνισε ότι το μόνο που θέλει είναι να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε το βίντεο του Star:

Το χρονικό της υπόθεσης εξαφάνισης και θανάτου της Φαίης

Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί στις 8 Οκτωβρίου 2021. Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί missing alert, με την κοπέλα να εντοπίζεται νεκρή την ίδια ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τότε ο πατέρας της προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο του παιδιού του, ψάχνοντας πληροφορίες για το διαμέρισμα «κολαστήριο» όπου έμενε η κοπέλα, με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι η κόρη του είχε πέσε θύμα εκμετάλλευσης και μαστροπείας.

«Τη χτυπούσαν και την κακοποιούσαν, χτυπούσαν και τα παιδιά. Την εξωθούσαν στην πορνεία, γι΄αυτό και είχε τόσα παιδιά σε τόση μικρή ηλικία. Ήξεραν ότι εάν εγώ μάθαινα κάτι θα κινούσα γη και ουρανό», είχε δηλώσει τότε ο πατέρας της Φαίης.

Από την πλευρά τους, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης ισχυρίζονταν ότι ο πατέρας της γνωρίζει τον δολοφόνο του θύματος και ότι θα πρέπει να μιλήσει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...