Κοινωνία

Η καλύτερη επίδοση των Πανελλαδικών έρχεται από την Ηλεία

Η αγχωτική περίοδος κάθε μαθητή έληξε και ήρθε η ώρα των αποτελεσμάτων. Για τη μαθήτρια του 2ου Γενικού Λυκείου Πύργου Ηλείας, Άντα Μυλωνά, τα νέα είναι εντυπωσιακά, καθώς σημείωσε την υψηλότερη επίδοση στην Ελλάδα. Η μαθήτρια κατάφερε να συγκεντρώσει 19.640 μόρια, ενώ έγραψε 20 σε Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία και 18,2 στην Έκθεση.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», ανέφερε πως ένιωσε πολύ άγχος την εξεταστική περίοδο, ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς προσπαθούσε να βρίσκει χρόνο και για άλλες δραστηριότητες. Ο βασικός λόγος της επιτυχίας της, όπως η ίδια ανέφερε, ήταν πως δεν είχε αφήσει κενά από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς πάντα αγαπούσε τις θετικές επιστήμες και διάβαζε συστηματικά. Μάλιστα, ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η βοήθεια της μητέρας της, η οποία είναι μαθηματικός. 

Η μαθήτρια δήλωσε πως οι σχολές που την ενδιαφέρουν είναι των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Μετσόβιο, το Χημικό ή το Μαθηματικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...