Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην Αρτέμιδα (βίντεο) (upd)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στις 11.45 το πρωί στην Αρτέμιδα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, στο τέλος της οδού Ιωαννίνων. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 11.45 και οριοθετήθηκε γρήγορα, αν και εξακολουθεί να καίει κυρίως χαμηλή βλάστηση, ξηρά χόρτα αλλά και κάποια πεύκα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ ήδη δύο ελικόπτερα έχουν φθάσει στο σημείο και επιχειρούν. Από ξηράς επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Με εντολή του αρχηγού της Πυροσβεστικής, Αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρνάρα, κλιμάκιο της ΔΑΕΕ έχει μεταβεί για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Στην περιοχή υπάρχουν κατοικίες, αλλά οι Αρχές παραμένουν ψύχραιμες καθώς επικρατεί άπνοια και αυτό προκαλεί αισιοδοξία για την αντιμετώπισή της.

Αρχικό κείμενο

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην Αρτέμιδα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, στο τέλος της οδού Ιωαννίνων.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ ήδη δύο ελικόπτερα έχουν φθάσει στο σημείο και επιχειρούν. Από ξηράς επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Στην περιοχή υπάρχουν κατοικίες, αλλά οι Αρχές παραμένουν ψύχραιμες καθώς επικρατεί άπνοια και αυτό προκαλεί αισιοδοξία για την αντιμετώπισή της.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...