Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αυτό είναι το δελτίο του Τζόκερ που χάρισε €4,2 εκατ. σε 5 μεγάλους τυχερούς

Πέντε είναι συνολικά οι μεγάλοι νικητές του Τζόκερ που πέτυχαν με ομαδικό σύστημα τους έξι «χρυσούς» αριθμούς που τους χάρισαν 4,2 εκατ. ευρώ μετά την κλήρωση το βράδυ της Τρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Σύμφωνα με πληροφορίες το «χρυσό» δελτίο που συμπληρώθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη ήταν αξίας 250 ευρώ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι πέντε συμμετέχοντες, οι οποίοι ήταν «χρόνια πελάτες του συγκεκριμένου πρακτορείου», συνέβαλαν στο τελικό ποσό με πενήντα ευρώ έκαστος.

Δείτε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ

Το συγκεκριμένο πρακτορείο, δε, έχει την φήμη του «τυχερού» καθώς παλαιότερα έχει βγάλει τρεις μεγάλους νικητές στην πρώτη κατηγορία στο Τζόκερ, δύο φορές νικητή στην πρώτη κατηγορία του Λόττο και τρεις φορές τον πρώτο αριθμό σε ολόκληρη σειρά στο Λαϊκό Λαχείο.

Οι μεγάλοι τυχεροί του Τζόκερ χρειάστηκε να συμπληρώσουν 500 στήλες για να πετύχουν τους έξι τυχερούς αριθμούς.

Εκτός από την επιτυχία στην πρώτη κατηγορία, οι μεγάλοι τυχεροί πρόσθεσαν στα κέρδη τους και περίπου 21.000 ευρώ από τις δύο επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία του Τζόκερ (5αρια).

Συνολικά στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν άλλοι πέντε νικητές από ΠεριστέριΧαλκίδαΠτολεμαΐδα, Θεσσαλονίκη και Κρύα Βρύση Γιαννιτσών που κερδίσαν από 10.524 ευρώ έκαστος.

Στην επόμενη κλήρωση του Τζόκερ αύριο, Πέμπτη, οι οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας θα διεκδικήσουν τουλάχιστον 600.000 ευρώ.

Δείτε το πανόραμα της κλήρωσης του Τζόκερ την Τρίτη

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...