Κοινωνία

Δικηγόρος στο Tlive: “Η προβολή ερωτικής ταινίας από την δασκάλα σε δημοτικό έγινε για να δουν τα παιδιά ότι “ ο εκπαιδευτής ήταν φασίστας” (Βίντεο)

Νέα τροπή έχει πάρει το θέμα με την προβολή ταινίας με ερωτικό περιεχόμενο σε παιδιά δημοτικού.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου TILIVE στον ALPHA, ο δικηγόρος της οικογένειας μεταφέροντας την  καταγγελία των γονέων στο υπουργείο παιδείας ανέφερε τα εξής:
   
"Μετά την προβολή της ταινίας ένα από τα παιδιά της τάξης,  επέστρεψε στο σπίτι του σε μια καταφανή άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Το παιδί έκανε εμετό δεν είχε όρεξη να φάει, είχε μια δυσθυμία, είχε κλειστεί στον εαυτό του, και είχε σοκαριστεί στην κυριολεξία.

Αυτό, κίνησε την περιέργεια των γονέων, που είναι και οι δύο είναι εκπαιδευτικοί, με τον πατέρα να είναι στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση, για να εκμαιεύσουν από το παιδί τι είχε γίνει στο σχολείο και γιατί ήταν έτσι.

Το παιδί με αμηχανία και δυσαρέσκεια είπε ότι είδε, δηλαδή, δύο 12χρονα παιδιά σε ταινία να περιέρχονται σε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις.

Όταν οι γονείς έκαναν το ερώτημα για ποιο λόγο η δασκάλα το έκανε, δηλαδή έδειξε την ταινία και ποιο το ηθικό δίδαγμα της , η απάντηση του παιδιού ήταν ότι “ και εμείς την ρωτήσαμε και μας είπε η ίδια ότι ήθελε να δείξει ότι ο εκπαιδευτής ήταν φασίστας”.

Βγάλτε το συμπέρασμα μόνοι σας.

Πρόκειται σύμφωνα με την ταινία, για έναν εκπαιδευτή σε ένα camp που έλεγε σε μικρά παιδιά να περάσουν συγκεκριμένα αθλήματα για να γίνουν άντρες.

Στην ταινία υπάρχουν θωπείες και φιλιά στο στόμα ( μεταξύ αγοριών) με εμφανή ερωτική διάθεση.

Αυτά μου τα κατήγγειλαν  οι γονείς”, δηλώνει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της οικογένειας.
    
Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Tlive, η ταινία σύμφωνα με το διαδίκτυο διαπραγματεύεται μια ιστορία δύο 12χρονων αγορών που επιστρέφουν στο σπίτι και τσεκάρουν το ένα το άλλο “ τα όρια της αρρενωπότητας”.
 

Το θέμα έχει αναλάβει το υπουργείο παιδείας και αναμένονται εξελίξεις.       

Σε μία σοβαρή καταγγελία για μία δασκάλα προχώρησαν γονείς μαθητών δημοτικού σχολείου στην Αθήνα, οι οποίοι και αναφέρουν ότι η εκπαιδευτικός πρόβαλε ταινία ερωτικού περιεχομένου σε παιδιά 10 ετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ταινία ερωτικού περιεχομένου, που φέρεται να πρόβαλλε στους μαθητές της, περιείχε σκηνές με ερωτικές περιπτύξεις 12χρονων αγοριών σε τουαλέτες.

Η προβολή της ταινίας έγινε χωρίς την παραμικρή διεπιστημονική προσέγγιση ή την προηγούμενη πληροφόρησή τους «για τέτοιου είδους ευαίσθητα, καίρια και ακανθώδη ζητήματα».

Οι καταγγέλλοντες ζήτησαν μέσω του δικηγόρου τους με εξώδικη όχληση διαμαρτυρία προς τον διευθυντή του σχολείου, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το υπουργείο, να γνωστοποιήσει κατά πόσο η ταινία αυτή «καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του υπουργείου Παιδείας». Ζήτησαν επίσης να ελεγχθεί πειθαρχικά η πρωτοβουλία της δασκάλας για την προβολή τέτοιου είδους ταινίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...