Κοινωνία

Σίνδος: Μαίνεται η πυρκαγιά στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο - Συστάσεις για την προστασία των κατοίκων (βίντεο)

Σε εξέλιξη παραμένει η επιχείρηση κατάσβεσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στη Σίνδο.

Η φωτιά αν και ξέσπασε λίγο μετά της 17:00 σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στον δρόμο της Σίνδου προς Χαλάστρα και δεν απειλούνται παρακείμενα οικόπεδα, έχει ως αποτέλεσμα έντονους καπνούς, οι οποίοι είναι ορατοί από αρκετά σημεία της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με επτά υδροφόρα οχήματα, ενώ καίγονται κυρίως πλαστικά και απορρίμματα, τα οποία βρίσκονταν εντός των εγκαταστάσεων.

Επιπλέον σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ στο σημείο βρίσκεται ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας, ο οποίος σε δηλώσεις του συνέστησε στους κατοίκους της Σίνδου και της Χαλάστρας να κρατήσουν κλειστά τα παράθυρα των σπιτιών τους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και δεύτερη πυρκαγιά, σε χαμηλή βλάστηση στη Χαλάστρα. Στο σημείο επιχειρούν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα. 

Δείτε βίντεο του GR TIMES:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...