Κοινωνία

Δυστύχημα στα Τέμπη: 14 οι τραυματίες, 7 σε ΜΕΘ και 4 διασωληνωμένοι - «Μάχη» δίνει ο 20χρονος φοιτητής από τον Βόλο

Δεκατέσσερις παραμένουν οι τραυματισμένοι που νοσηλεύονται στα δυο νοσοκομεία Λάρισας και στα δύο της Θεσσαλονίκης από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Επτά απο αυτούς σε ΜΕΘ, τέσσερις έχουν διασωληνωθεί.

Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του φοιτητή από το Βόλο. Η κατάσταση του νεαρού, που είναι ο μοναδικός επιζών από το δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας, δίνει μάχη για τη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αγωνία είναι μεγάλη για την οικογένεια που αναζητά την 23χρονη κόρη της, την φοιτήτρια που ταξίδευε στο μοιραίο τρένο μαζί με τους φίλους της και είναι νεκρή. Δυστυχώς από ό,τι έχει περισυλλεγεί από το σημείο του δυστυχήματος τίποτα δεν ταυτίζεται με το DNA που έχουν δώσει οι συγγενείς της. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...